DARMOWA DOSTAWA od 150 zł | WYSYŁKA w 24h

Zamówienia złożone do 12:00 (pon-pt) wysyłamy tego samego dnia

Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Czekolada mleczna BIO

( ilość produktów: 5 )

Nie rezygnuj ze słodyczy i ciesz się słodkim smakiem i przyjemnością, jaką daje ci czekolada mleczna bio. Dzięki naszej ofercie przestaniesz zastanawiać się, czy sięgnąć po kolejny kawałek. Czekolada mleczna, którą oferujemy na ecowybrane.pl to zdrowy i bezpieczny produkt dla ciebie i twojej rodziny. Wszystko z myślą o tym, aby zaspokoić wymagania klientów, którzy chcą odnaleźć w słodyczach lepsze rozwiązania niż przetworzone, pełne chemii i cukrów niezdrowe składniki. Nie zamykamy się na jeden rodzaj produktów, ale wybieramy tylko to, co najlepsze. W składnikach naszego asortymentu znajdziesz wyłącznie komponenty pochodzenia naturalnego, które nie mają żadnych ulepszaczy w postaci barwników, czy konserwantów, wpływających źle na organizm.

Ekologiczna czekolada mleczna w nowej odsłonie

Czekolada mleczna z solą, z aromatem pomarańczy, z kawą i wiele innych — wybór jest ogromny. U nas znajdziesz mnóstwo pomysłów na zamianę klasycznej bombonierki. Co więcej, czekolada bio, dzięki swoim właściwościom i zaletom, unikatowej recepturze i metodzie tworzenia oraz designerskiemu opakowaniu, jest wspaniałym pomysłem na prezent. Możesz ją podarować z okazji urodzin, imienin lub pod choinkę. Czekolada mleczna z kawą będzie wyrazem sympatii i podziękowania dla osoby, na której ci zależy. Natomiast tradycyjna czekolada mleczna to idealny pomysł na przekąskę dla malucha i nastolatka. Oczywiście przeznaczona jest także dla wegan i wegetarian. Koniecznie musisz jej spróbować i ty. Wśród naszej oferty znajdziesz także czekoladę mleczną z imbirem, kardamonem i czekoladę gorzką. Najtrudniejszą decyzję, czyli wybór, której spróbować jako pierwszej, pozostawiamy tobie. Najlepiej spróbuj wszystkich. My zadbaliśmy o to, aby każda, rozpływająca się w ustach czekolada mleczna bio z naszej oferty, wprowadziła twoje kubki smakowe w stan euforii. To między innymi dzięki metodzie produkcji. Dla zachowania bogactwa właściwości odżywczych, aromatu i smaku, przetwarzana jest na zimno, czyli w temperaturze nieprzekraczającej 45 stopni — tradycyjna metoda to ponad 80 stopni. Dzięki temu powstaje czekolada, która zachowuje aromatyczne właściwości kakao, użytego mleka i całych cukrów. W wysokich temperaturach dochodzi do denaturacji białek mleka oraz do pogorszenia smaku i właściwości odżywczych. Poczuj tę różnicę i przejdź na inny poziom smaku. Pomyśl o korzyściach, jakie daje ci czekolada mleczna bio. Zobacz, że nie można się od niej oderwać. Już teraz rozpieść swoje zmysły i bez obaw sprawdź, jak smakuje czekolada bio. Kup i rozkoszuj się bez wyrzutów sumienia.

Widok
pixel