DARMOWA DOSTAWA od 150 zł

Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Fasola i warzywa strączkowe BIO

( ilość produktów: 3 )

Bogate w białka i wiele innych, cennych składników odżywczych warzywa strączkowe bio są smacznym i odżywczym elementem każdej zbilansowanej diety. Są też niezastąpione w przypadku wegan i wegetarian. Można je wykorzystywać jako składnik i dodatek do wielu potraw lub jako pojedyncze danie. Nasz sklep ze zdrową żywnością ecowybrane.pl proponuje ci najwyższej jakości, pochodzące ze sprawdzonych i certyfikowanych upraw, warzywa w puszce, jak fasola, soczewica, czy ciecierzyca.

Najlepsze na twoim talerzu — warzywa strączkowe bio

Nie zamykamy się na jeden rodzaj oferty i stale poszerzamy nasz asortyment. Dzięki temu masz gwarancję stałego dostępu do zdrowych i wyselekcjonowanych produktów przez cały rok, do których niewątpliwie zaliczają się warzywa strączkowe bio. Mając ich zapas w szafce, zawsze masz pod ręką zdrowy i smaczny pomysł na obiad lub kolację. Czarna fasola bio to ciekawa propozycja dla każdego smakosza i odkrywcy nowych smaków. Jak wszystkie nasze bio produkty pochodzi z certyfikowanych upraw. Dzięki niej można przyrządzić mnóstwo sycących i smacznych potraw. Doskonale smakuje jako dodatek do sałatek, zup, sosów i makaronów. Charakteryzuje się głębią aromatu i bogactwem wartości odżywczych. Wśród propozycji roślin strączkowych jest też soczewica bio, która również stanowi doskonałe źródło łatwo przyswajalnego i w pełni naturalnego białka. Bez względu na to, jakie warzywa w puszce wybierzesz, nasz sklep ze zdrową żywnością gwarantuje ci, że opakowanie zawiera wyściółkę bez BPA. Twój organizm oraz twoi bliscy, na pewno ci się za to odwdzięczą.

Solo lub jako dodatek do dania — warzywa w puszce

Oferowane przez nas warzywa strączkowe bio są w pełni ugotowane, a więc gotowe do jedzenia od razu po otwarciu. Można jeść je także po podgrzaniu w garnku lub w mikrofalówce. Soczewica bio ma delikatnie słodki smak i doskonale nadaje się do sałatek. Polecamy doprawiać ją oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i pietruszką. Jest też prostym dodatkiem do zup, mięs, gulaszu lub jako składnik dań kuchni indyjskiej, takich jak dal i curry. Fasolkę szparagową z marchewką w sosie pomidorowym można podawać na zimno i na gorąco, jako dodatek do obiadu i kolacji. Może też stanowić kompletne danie. Natomiast fasolka borlotti dobrze komponuje się w sosie makaronowym z warzywami i polentą. Sprawdź pozostałe warzywa w puszce i przetwory warzywne z naszej oferty i rozsmakuj się w zdrowej żywności.

pixel